Aan alle Nederlandse YLs,

De Dutch Young Ladies Club organiseert tijdens de Russian DX contest (21 en 22 maart):
Een YL-meeting waarbij je als Dutch YL kan kijken en meedoen met het contestteam van de Dutch Young Ladies Club PI4YLC. Dit is je kans om kennis te maken met andere YLs! Als je zin hebt ben je van harte welkom om ook nog even achter microfoon te kruipen voor een paar verbindingen!

De Russian DX contest is vergelijkbaar met de PACC. In 24 uur tijd maken we zoveel mogelijk verbindingen in CW en SSB waarbij de Russische oblasten (soort provicies) voor de meeste punten zorgen. Een erg leuke contest waar we als PI4YLC voor de achtste keer aan mee gaan doen. Met dank aan Bas PD7BDN mogen we deze Russian DX contest van zijn QTH gebruik maken. De locatie is: DIRA-Group, Dekkershoek 5a, 2552 DA Den Haag. Je kunt binnenlopen vanaf zaterdag 21 maart 13.00 uur tot en met zondag 22 maart 13.00 uur.

Kom je ook?
• Meld je aan bij Sonja via pd4son@pi4ylc.nl
• Als je de volle 24 uur met ons wilt contesten vragen we 15 euro als tegemoetkoming voor de kosten voor ontbijt, drinken en versnaperingen. Dit graag vooruit voldoen, uiterlijk 7 dagen voor de contest (na je e-mail ontvang je de details).
• Breng je een kort bezoek dan is dit natuurlijk geen enkel probleem (leuk zelfs!) maar zorg dan zelf voor de innerlijke mens.
• Koffie en thee is aanwezig tegen een kleine vergoeding.

Wij hebben er zin in, jullie ook?

33,

de YLs van de Dutch Young Ladies Club
Proud 2B PI4YLC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *