Afgelopen zaterdag 2 november vond in de IJsselhallen in Zwolle de 59e Dag voor de RadioAmateur plaats, het evenement georganiseerd door de VERON voor iedereen die geïnteresseerd is in (amateur)radio en het experimenteren met de achterliggende techniek. Naast een onderdelenmarkt zijn er lezingen en presenteren de verschillende commissies van de VERON zich. Meer informatie: https://www.veron.nl/evenementen/dag-voor-de-radio-amateur-dvdra/

Een aantal Young Ladies was naar Zwolle gekomen om de beurs te bezoeken of haar steentje bij te dragen bij een stand. Zo werd er geholpen bij de algemene organisatie, de lotenverkoop en het promoten van Youngsters On the Air (YOTA). Op het Jeugdplein gaf Suzan PD3SZN het goede voorbeeld in het solderen van een bouwpakketje (foto rechts).

Het opvallende zwart-roze van PI4YLC was aardig vertegenwoordigd in Zwolle. Er werd spontaan besloten om een foto te maken met een aantal dames van de Dutch Young Ladies Club en andere YLs (zie hieronder). Leuk om te zien dat ondanks dat de hobby vooral door mannen wordt uitgeoefend we als dames ook zichtbaar aanwezig zijn! We hopen dat iedereen een leuke dag had en zeggen graag tot ziens volgend jaar of anders bij een andere activiteit!

Van links naar rechts: Dieuwertje PD4JUF, Heather PD3GVQ, Lisa PA2LS, Claudia PA5CT, Suzan PD3SZN, Hella PD0HWE, Sonja PD4SON, Ria PA1MHF en haar dochter Ilse (foto gemaakt door Lennart PA2LEN).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *