Vandaag werd in Apeldoorn de jaarlijkse Dag voor de RadioAmateur gehouden, het evenement voor iedereen die van experimenteren met (amateur)radio houdt. Naast lezingen en een onderdelenmarkt waren er ook stands ingericht voor verschillende organisaties en commissies van de VERON. Voor het eerst had PI4YLC een plekje in de stand van het Traffic Bureau. Deze commissie behartigt de belangen van radioamateurs op de HF-banden en de Dutch Young Ladies Club valt hier ook onder.

Om Young Ladies de gelegenheid te geven ons te ontmoeten hebben we een kleine YL-meet georganiseerd. We zijn trots dat zoveel dames ons wisten te vinden en dat Sjoerd PA0SHY, voorzitter van het Traffic Bureau, achter ons staat. Deze foto is het resultaat…

Van links naar rechts: Bertina PA2BTA, Claudia PA5CT, Lisa PA2LS, Mariëtte PA1ENG, Barbara PB2Z, Karin PA1KBN, Sonja PD4SON, Suzan PD3SZN, Magda NL13543 en Heather PD3GVQ.

YLCopdeDvdRA-klein2

 

One thought on “Young Ladies op Dag voor de RadioAmateur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *