2015_JOTA-JOTI_Deelnemerskaart_RayonsKomend weekend is het zo ver. Het is dan het derde weekend van oktober en dat betekent dat de Jamboree On The Air (JOTA) en de Jamboree On The Internet (JOTI) gehouden wordt: het evenement waarbij radioamateurs scouts over de hele wereld helpen met onderling verbindingen leggen. Het thema dit jaar is: ‘Zet eens een boom op’. Algemene informatie over de JOTA/JOTI is te vinden via: jota-joti.scouting.nl/

Ook de dames van PI4YLC gaan meedoen met de JOTA. Chantal PA5YL heeft zelfs haar call verleend aan een scoutinggroep. De overige dames zullen de scoutinggroep waar ze zitten ondersteunen als het gaat om radiotechniek en communicatie. Er zal geen PI4YLC/J zijn maar wie weet is dat in de toekomst anders…

Deelnemende YLs van het PI4YLC contest-team:

  • Mariëtte PA1ENG: PA6JMC/J, scouting John McCormick, Zoetermeer, JO22GB
  • Chantal PA5YL: PA5YL/J, scouting Tarcisius, Landgraaf, JO30AV
  • Anneke PB8YL: PI4DEC/J, Thomas Estill Schoch de Ravallet & Arooda, Dordrecht, JO21IT
  • Ineke PD2CWM: PE6SBW/J, scouting Burgemeester Welschen Meerhoven, JO21RK
  • Monique PD3MKT: PI4AJS/J, Pakawevers-groep, Neede, JO32HD
  • Claudia PD5AX: PA3EWG/J, scoutinggroep Hopman Latour, Eindhoven, JO21RK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *